Εγγύησεις - επιστροφές - τρόποι πληρωμήςΗ εγγύηση για ευρωπαϊκά προϊόντα είναι 2 χρόνια. Για προϊόντα άλλων χωρών είναι 1 χρόνος. Κατόπιν συνεννόησης η εγγύηση μπορεί να αυξηθεί με επιπλέον κόστος


ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΤΕΡ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΡΗ
Η εγγύηση στα ηλεκτρικά μέρη είναι 2 χρόνια. Ανταλλακτικά που έχουν υποστεί βραχυκύκλωμα η έχουν καεί λόγω κακής χρήσης δεν μπαίνουν σε εγγύηση.

Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βροχή, δεν πρέπει να εκτίθεται σε συνεχή επαφή με το νερό. Εάν οδηγείτε στη βροχή μην αποσυνδέετε ποτέ τους συνδετήρες και μην χρησιμοποιείτε τον ελεγκτή LCD.
Μην αφήνετε την κύρια μονάδα εκτεθειμένη στο άμεσο ηλιακό φως όταν δεν οδηγείτε το ποδήλατο.
Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό μέρος με θερμοκρασία 15-25 ° C. Κρατήστε το προϊόν καθαρό. Μην χρησιμοποιείτε διαλυτικά, αλκοόλ ή βενζόλιο. Πλύνετε με καθαρό νερό χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. Μην επικεντρωνθείτε στο μετρητή κατά την οδήγηση. Πρώτα η ασφάλεια


ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Η εγγύηση στις μπαταρίες είναι 2 χρόνια εφόσον το ποδήλατο χρησιμοποιείτε με τον αισθητήρα στο πετάλι , το λεγόμενο pedelec pass system.

Εάν όμως γίνεται η χρήση χειρόγκαζου τότε η εγγύηση ισχύει για 12 μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις η εγγύηση δεν υπάρχει ανάλογα την εταιρεία

που προμυθεύει το ηλεκτρικό ποδήλατο η κιτ μετατροπής.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ , ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το ποδήλατο για περισσότερο από 48 ώρες, αφαιρέστε την μπαταρία, επαναφορτίσετε και αποθηκεύστε σε ξηρό και ασφαλές μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.

Προσέξτε να μην βραχυκυκλώνετε τους ακροδέκτες της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης ή του χειρισμού.

Για μακροχρόνια αποθήκευση, η μπαταρία πρέπει να συνδεθεί στο φορτιστή κάθε 30 ημέρες και να φορτιστεί τουλάχιστον το 70%.

θα πρέπει να γίνετε χρήση της μπαταρίας τουλάχιστον μια φορά το μήνα.  Εάν δεν συμβεί αυτό και η μπαταρία θα φτάσει σε χαμηλή τάση
και μπορεί να προκαλέσει βαθιά εκφόρτιση των κυττάρων/στοιχείων  και την  μη αναστρέψιμη βλάβη τους.
Η εγγύηση δεν ισχύει για αυτές τις συνθήκες.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές σε ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να γίνουν εντος 15 ημερών ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ  και εφόσον ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΤΑΣΜΈΝΟ ΟΠΩς ΕΣΤΑΛΕΙ.

Προιοντα που εχουν ανοιχτεί η χρησιμοποιθεί δεν επιστρέφονται.

Προιοντα μπορούν να αλλαχτούν από αγορά στο κατάστημα εντός 5 ημερών χωρίς επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , με πιστωτική κάρτα με δόσεις , η paypal