Μπαταρία Ultracell GEL 12AH

Μπαταρία Ultracell GEL 12AH

Μπαταρίες 12 AH Ultracell UCG GEL για ηλεκτρικό ποδήλατο ή ΚΙΤ μετατροπής. Πρόκειται για το μοντέλο UCG που είναι βαθιάς εκφόρτισης
(και όχι το απλό μοντέλο UL που διατίθεται ευρέως αλλά είναι ακατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).


Ultracell UCG 12AH Gel Batteries 24/36/48V

Σετ που αποτελείται από 2 έως 4 (ανάλογα με την επιλογή σας) μπαταρίες μολύβδου Ultracell UCG GEL, χωρητικότητας 12 AH, κατάλληλες ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα λόγω της κατασκευής τους για ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις και κραδασμούς. Αφού συνδεθούν μεταξύ τους σε σειρά δημιουργούν μια συστοιχία: 24V - 12AH με 2 μπαταρίες. 36V - 12AH με 3 μπαταρίες. 48V - 12AH με 4 μπαταρίες.

Κατάλληλες φυσικά και για άλλες χρήσεις που απαιτούν ιδιαίτερα ανθεκτικούς συσσωρευτές.


Μοντέλο UCG βαθιάς εκφόρτισης (όχι ο απλός τύπος UL)

Πρόκειται για το μοντέλο UCG που είναι βαθιάς εκφόρτισης (και όχι το απλό μοντέλο UL που διατίθεται ευρέως αλλά είναι ακατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).

Με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ΟΛΕΣ τις άλλες μπαταρίες μολύβδου σε παρόμοιες χωρητικότητες. Για περισσότερη αυτονομία που φθάνει έως και τα 40-50 χιλιόμετρα με καινούριες μπαταρίες, προτείνουμε αυτές τις μπαταρίες με χωρητικότητα 12 ΑΗ.

Ασφάλεια και μικρό μέγεθος / βάρος

Αγοράζοντας μια μπαταρία τεχνολογίας Ultracell GEL, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι προμηθετήκατε την καταλληλότερη τεχνολογία μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα. Είναι οι μπαταρίες μολύβου με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ανάμεσα σε όλες τις άλλες μπαταρίες μολύβδου που υπήρξαν ποτέ! Εδώ μάλιστα σας τις προσφέρουμε στην τιμή των απλών μπαταριών μολύβδου.

Τεxνικά χαρακτηριστικά Ultracell UCG GEL

Χωρητικότητα: 12 Ah. Με μεγάλη διάρκεια ζωής, μέχρι 600 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης κατά 80%. Ονομαστική τάση: 12V η κάθε μπαταρία. Διαστάσεις (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος): 151 Χ 98 Χ 97 χιλιοστά. Βάρος: 4 κιλά ανά μπαταρία. * Η αναμενόμενη διάρκεια ζωής εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης. Η σύγκριση με άλλους τύπους μπαταριών ισχύει για τον ίδιο τρόπο χρήσης μεταξύ τους.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: Μπαταρία Ultracell GEL 12AH
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 40,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 40,00€

Ετικέτες: Μπαταρία Ultracell GEL 12AH